Beste oordoppen voor festivals in 2023

Het festivalseizoen komt er weer aan! Festivals zijn geweldige evenementen om bij te wonen en te genieten van live muziek en de beste artiesten. Maar de luide muziek kan je gehoor beschadigen als je geen gehoorbescherming draagt. Daarom hebben we de beste 5 oordoppen voor festivals in 2023 voor je op een rijtje gezet, zodat je kunt genieten van het festival zonder je zorgen te maken over een piep in je oor.

Top 5 oordoppen voor festivals

Alpine Partyplug
De Alpine Partyplug oordoppen zijn speciaal ontworpen voor festivals en concerten. Deze partyplugs hebben een speciale filter die het geluid dempt zonder dat de muziek niet meer te horen is. Ze zijn gemaakt van zacht materiaal voor een comfortabele pasvorm en worden geleverd met een handig opbergdoosje. Bovendien zijn ze herbruikbaar en kunnen ze tot wel 100 keer worden gebruikt.

Mr. Panache
Mr. Panache oordoppen zijn perfect voor festivalgangers die op zoek zijn naar een stijlvolle oplossing voor gehoorbescherming. Deze oordoppen zijn ontworpen om het geluid te dempen zonder de muziek te verstoren. De oordoppen zijn gemaakt van zacht materiaal en zijn daarom wasbaar en herbruikbaar. Daarnaast worden ze geleverd met een modern opbergdoosje en eventueel een koordje zodat je ze niet kwijtraakt.

Shello
Met de hoge geluidsdemping zijn dit de perfecte oordoppen voor festivals in 2023. Deze oordoppen zijn gemaakt van zacht materiaal voor een comfortabele pasvorm en worden daarnaast geleverd met een handig opbergdoosje. Bovendien zijn ze wasbaar en herbruikbaar en kunnen ze tot wel 40 keer worden gebruikt. Dus zelfs voor de vaste festivalgangers een prima keuze!

Pluggerz
Pluggerz oordoppen zijn gemaakt van zacht materiaal en bieden een hoge demping van het geluid. Deze oordoppen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn daarom geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Bovendien worden ze geleverd met een handig opbergdoosje en zijn ze wasbaar en herbruikbaar.

TibaGoods
De TibaGoods oordoppen bieden een hoge demping van het geluid en zijn perfect voor festivals en concerten. Deze oordoppen zijn gemaakt van zacht materiaal en zijn wasbaar en herbruikbaar. De fitting van deze oordoppen zijn wat groter, waardoor het wat meer opvalt als je ze in hebt. Maar het geeft wel een extra goede demping van het geluid! Ook deze komt met een mooi opbergdoosje.

Festival oordoppen gevonden?

Gehoorbescherming is van essentieel belang bij festivals en concerten. De bovenstaande 5 oordoppen bieden uitstekende bescherming voor je gehoor, terwijl je toch kunt genieten van de muziek. Kies het paar oordoppen voor een festival in 2023 dat het beste bij jou past en geniet zonder je zorgen te maken over je gehoor.

lees meer over muziek in onze blogs